Den nye generasjonen solcellepanel i glass glass fra SOLARWATT gir mer effektivitet og varer lenger. De er også lette og enkle å installere.

Solcellepanel i glass glass fra SOLARWATT

Den nye generasjonen solcellepaneler fra SOLARWATT har et utbytte som garantert vil være 25% over industristandarden. I tillegg er SOLARWATT-panelene betydelig mer motstandsdyktige mot alle belastninger og miljøpåvirkninger. Resultatet: økt pålitelighet fra første dag og opp til 33% økning i levetiden.

SOLARWATT, sammen med flere ledende testsentre som TÜV og VDE, har dedikert forskning for å forbedre utbyttet og levetiden til solcellepaneler. Å hindre nedbrytning og forlenge levetiden kommer med et tilsynelatende enkelt svar: Glass- glass er ekstremt slitesterkt,, helt ugjennomtrengelig, samt motstandsdyktig mot ekstreme værforhold og kjemikalier.

Med glass-glass produktlinjen, inkludert ramme, introduserer SOLARWATT sin nye generasjon solcellepaneler. Disse solcellepanelene har ikke lenger en plastrygg, men en helt ugjennomtrengelig glassrygg. Dette øker stabiliteten og forventet levealder. Solcellepaneler med bakside av plast tillater lettere skitt og fuktighet. Som et resultat avtar kraften hvert år, og får effektiviteten til denne typen solcellepaneler til å synke kraftig gjennom årene. Nedbrytningen av glass-glass solcellepaneler er null og utbyttet er mange ganger høyere enn med tradisjonelle solcellepaneler.

Kvaliteten på SOLARWATT solpaneler i glass-glass er anerkjent av mange ledende organisasjoner, se her.

Fordelene med glass-glass solcellepaneler

 • Direkte og rask behandling av tjenesten vår nederlandskspråklige serviceavdeling;
 • Testet som best av blant annet Stiftung Warentest og EU-prosjekt CLEAR ( les mer her );
 • Høy motstand mot værpåvirkninger;
 • Blant andre mer motstandsdyktig mot ekstreme hagl ;
 • Enestående brannsikkerhet;
 • 30 år garanti på produktet og kraften;
 • Opptil 10 års risikoforsikring;
 • 30 års lineær avkastningsgaranti ;
 • 100% beskyttelse mot ytelsesforringelse (PID SAFE).
 • Vision 60M solcellepanel er også egnet for bruk på fasaden til et hjem.

I denne animasjonen forklarer vi ganske enkelt forskjellen mellom glassfolie og solglass.

Solpanelene i glass-glass er også vakre å se: den avanserte designen gjør disse solcellepanelene til et elegant tillegg til alle typer hus eller bygninger. I tillegg tilbyr vi en bransjeledende all-in-garanti på produktet og ytelsen.

SOLARWATT setter selv kravene til at produktene må oppfylle en veldig høy standard. SOLARWATT var den første produsenten som testet med den største vanskelighetsgraden ved å utsette solcellepanelet for ekstreme forhold i mer enn 1280 timer. I tillegg er SOLARWATT solcellepaneler testet i henhold til følgende standarder:

 • IEC 61701 Korrosjonstest for saltspray for solcellemoduler (PV);
 • DIN EN 60068-2-52 andre utgave Environmental Tests-Part 2;
 • Testprosedyre test Kb: Salt tåke, syklisk (natriumkloridoppløsning).

Som et resultat viser produktene våre at de ikke har noen merkbare feil, både elektriske og mekaniske.

Hagl, salt, sand ... Vi tester i henhold til de strengeste kravene.

Vi tester solcellepanelene våre selv, slik at du ikke løper noen risiko. Vi tester ikke bare kriteriene i henhold til DIN EN eller I.E.C. ( International Electrotechnical Commission), men også materialbelastningskapasiteten, som vi vet hvordan vi skal bruke fra vår egen lange praktiske erfaring som en ansvarlig produsent.

* Sammenlignet med vanlige glassfolie solcellepaneler under samme forhold, over samme garantiperiode.
Bereken je besparing

Ved å fortsette godtar du bruken av informasjonskapsler. Mer informasjon.

Ved å fortsette på dette nettstedet godtar du automatisk plassering av informasjonskapsler. Mer informasjon om hva informasjonskapsler er og hvordan vi bruker informasjonskapsler? Klikk deretter her.

Skru av