Det nye hjemmebatterikonseptet - nå tilgjengelig

Den siste milepælen på vei mot desentralisert energiproduksjon: Med MyReserve tilbyr SOLARWATT riktig lagringsteknologi for å bygge et ekstremt økonomisk system for tilførsel av energi fra ditt eget tak. Og takket være det modulære konseptet, passer det perfekt til dine personlige behov. MyReserve er verdens første virkelig fullt modulære energilagringssystem. Det er nesten ingen grenser når det gjelder kapasitet og ytelse. Jo mer lagringskapasitet eller strøm som kreves, jo flere komponenter kan sammenkobles. SOLARWATT MyReserve gjør det mulig.

Høst fordelene av solenergisystemet ditt

  • Fra nå av kan du produsere din egen grønne strøm og dermed fastsette energiprisen for de kommende årene.
  • Bruk energi fra solen når du trenger det. Dag og natt;
  • Øk forbruket av egenprodusert solenergi til 80%;
  • Gå for maksimal uavhengighet.

MyReserve: hjemmebatteri med høyest avkastning på investeringen

SOLARWATT MyReserve har en rekke funksjoner som sikrer optimal effektivitet. Som et resultat gir MyReserve den høyeste avkastningen på investeringen, og de fleste situasjoner er interessante fra et økonomisk perspektiv.

I tillegg til en god pris, er følgende punkter også veldig viktige for å oppnå gode resultater og god avkastning:

 SOLARWATT MyReserve-systemet er modulært utformet. Avhengig av energibehovet ditt og antall solcellepaneler, kan du bygge den ideelle matrisen til batterimoduler. Er du ikke sikker ennå på hvor mye kapasitet som trengs i din situasjon? Du kan alltid velge å starte med et lavere antall moduler og utvide dette senere. Det du uansett vil unngå er at du kjøper et hjemmebatteri med for stor kapasitet. Tross alt er overkapasitet ikke mer enn sløsing med penger, og det ville være synd.


I gjennomsnitt varer hjemmebatterier i 5 til 15 år. Den forventede levetiden til MyReserve-batteriene er 15 år. I tillegg garanterer SOLARWATT en produksjon på minst 80% etter 10 år. Den lange levetiden skyldes ikke bare den høye kvaliteten, men også den intelligente kontrollen av MyReserve-pakkene. Takket være den selvlærende programvaren lades battericellene aldri 100% unødvendig lenge, slik at battericellene opplever minimal kjemisk belastning og derfor varer mye lenger og nedbrytes mindre raskt.


MyReserve er også preget av sin utrolig raske responshastighet. Mange enheter krever bare strøm i kort tid eller har en veldig høy startstrøm. Tenk på en induksjonstopp, en kaffetrakter eller strykejern. Selvfølgelig vil du også være i stand til å mate dette kortsiktige strømbehovet fra hjemmebatteriet. Når en enhet krever strøm, vil MyReserve levere maksimal effekt innen 0,35 sekunder hvis du blir bedt om det. Mange andre batterier tar flere sekunder å starte, og det tar mye lengre tid å levere maksimal ytelse.


Et annet viktig aspekt er hvor mye av den genererte kraften når utløpet. Lading og utlading av et batteri koster også energi. Dette er fordi strømmen konverteres, noe som også skaper varme. Plasseringen til hjemmebatteriet i systemet bestemmer hvor ofte solenergi må konverteres. Jo oftere dette skjer, jo mindre solenergi er igjen. Når du bruker MyReserve, når 90% av den genererte solenergien stikkontakten, mens dette med andre hjemmebatterisystemer bare kan være 75%. På denne måten går så lite energi som mulig tapt, og du kan bruke så mye solenergi som mulig!

Lagre og administrer energi

For å kunne kreve premien for hjemmebatterier, må en rekke betingelser være oppfylt. For eksempel er en injeksjonsgrense for omformerens effekt satt. I praksis betyr dette at det må gis en kontroll som maksimalt 60% av inverterstrømmen injiseres i strømnettet. Det kreves også at systemet har et toveis kommunikasjonsgrensesnitt. MyReserve + EnergyManager-kombinasjonen kan tilby alle disse funksjonene.

EnergyManager sørger for at du har perfekt innblikk i energihusholdningen din, og at du også kan optimalisere ditt eget forbruk ved å kontrollere for eksempel en varmepumpe, kjele eller elbil. Ved å bruke smarte plugger kan du også kontrollere andre enheter basert på tilgjengelig generert solenergi. Dette lar deg bedre matche energibehovet ditt til tidene når solcellepanelene genererer energi, slik at du vanligvis kan være tilstrekkelig med et mindre batteri.

I tillegg tilbyr EnergyManager mange andre funksjoner som kan optimalisere energisystemet ditt ytterligere. Les her hva EnergyManager kan gjøre for deg.

Holdbar fra A til Å

Maksimal ytelse, minimum innvirkning på miljøet. Det var en av utfordringene SOLARWATTs tekniske designteam møtte. Vi lyktes: MyReserve er preget av det laveste CO2-fotavtrykket på bare 90 kg / kWh, hvor sammenlignbare systemer genererer 40% mer CO2-utslipp.

For eksempel tar designet hensyn til demontering og gjenvinning på slutten av levetiden. Ikke mindre enn 86% av komponentene kan brukes på nytt. Batterisystemet er fullstendig produsert i Tyskland, og alle råvarer og halvfabrikata kommer fra umiddelbar nærhet, med unntak av battericellene. Som et resultat slippes CO2 ut så lite som mulig under produksjon og montering av MyReserve-batterisystemet.

Takket være den kompakte designen kreves det en minimumsmengde av råvarer, og produktet kan transporteres effektivt. Den modulære konstruksjonen sørger for at det ikke brukes unødvendig kapasitet, noe som forhindrer avfall av råvarer, og i tilfelle en defekt må bare den ødelagte modulen byttes ut. En viktig forskjell med sammenlignbare systemer i markedet.

Garanti for liv og ytelse

SOLARWATT ønsker å tilby deg all sikkerheten du trenger for å håndtere energihusholdningen din bærekraftig og trygt. Derfor garanterer SOLARWATT at My-Reserve-batteriet varer i minst 10 år. Vi garanterer også at batteriets kapasitet fortsatt må være minst 80% etter den perioden. Dette er uavhengig av antall lade- og utladningssykluser. Antall sykluser som er tillatt i garantiperioden er derfor uendelig.

Inkludert i garantidekningen er alle vanlige kostnader for reparasjon eller utskifting av produkter og deler. På denne måten tilbyr SOLARWATT topp ytelse med garantert sikkerhet.

Sikkerhet først

Sikkerhet var avgjørende i utviklingen av MyReserve: ikke bare fysisk sikkerhet, men også sikkerheten til dataene dine.

126 forskjellige parametere måles og kontrolleres opptil 40 000 ganger i sekundet. Dette forhindrer alle mulige feil. Hvis en parameter uventet går ut av linjen, iverksettes tiltak umiddelbart.

Det robuste huset i støpt aluminium, uavhengige releer og keramisk belagte separatorer forhindrer uregelmessigheter og muliggjør umiddelbar handling. Som et resultat er eventuelle konsekvenser alltid minimale.

MyReserve kan ikke hackes. En sikker dataforbindelse er garantert ved bruk av en SSL-protokoll. I tillegg er batteristyringssystemet helt atskilt fra kontrollgrensesnittet (API), slik at folk ikke kan komme inn i systemet utenfra.

Alle disse sikkerhetsbestemmelsene dekker alle mulige sikkerhetsrisikoer og garanterer din og dine nærmestes sikkerhet.

Full all-risk forsikringsdekning

Hvert SOLARWATT MyReserve-system leveres med en gratis risikoforsikring i en periode på fem år.

Dette betyr at du er forsikret for:

  • Tyveri av systemkomponentene;
  • Skader fra ekstremvær, flom eller hærverk;
  • Feil forårsaket av for eksempel overspenning og kortslutning.

Med denne risikoforsikringen dekkes også risikoen for alle de vanligste påvirkningene som kan skade batteriet. Din policy dekkes eksternt av

forsikringsgiganten Ergo. Enda mer sikkerhet? SOLARWATT gir deg muligheten til å forlenge forsikringsperioden til 10 år til en veldig attraktiv pris.

Absolutt sikkerhet

SOLARWATT tilbyr deg som eier av MyReserve absolutt sikkerhet på forskjellige områder. På denne måten kan du være trygg på at sikkerheten din er garantert og at du ikke vil bli møtt med uforutsette situasjoner, noe som vil føre til høye kostnader.

Bereken je besparing

Ved å fortsette godtar du bruken av informasjonskapsler. Mer informasjon.

Ved å fortsette på dette nettstedet godtar du automatisk plassering av informasjonskapsler. Mer informasjon om hva informasjonskapsler er og hvordan vi bruker informasjonskapsler? Klikk deretter her.

Skru av