SOLARWATT EnergyManager

Full Kontroll

Vil du ha full kontroll over energiforbruket ditt og egen strømproduksjon? Da tilbyr vi EnergyManager. SOLARWATT EnergyManager gir deg full kontroll ved at de mange funksjonene i systemet, sørger for at alle større energiforbrukere og fornybar energiteknologi overvåkes og styres fra et sentralt grensesnitt. Uansett hvor du er, når som helst på dagen.

SOLARWATT Energie Manager schema

Fordeler EnergyManager

Med EnergyManager - har du full oversikt over strømforbruket i hjemmet ditt. Energimanager tilbyr et oversiktlig dashbord, med administrasjonsmuligheter. På denne måten kan du koble til og kontrollere alle energiforbrukere fra en sentral plattform. På denne måten kan du bruke solenergien din optimalt!På din bærbare datamaskin, nettbrett eller smarttelefon har du 24/7 full innsikt i alle energistrømmer på dashbordet til SOLARWATT Energy-portalen. Hva kan du se?

  • Strømforbruk og generering i sanntid av solcellepanelene;
  • Diagrammer over strømforbruk per minutt, time, dag, uke, måned eller år;
  • Sammenligning av strømforbruk mellom forskjellige perioder;
  • Hvem er de største energiforbrukerne og hvor mye de bruker;
  • Værvarselet for været og energiproduksjonen din;
  • Graden av egenforbruk og egenforbruk;
  • Ytelsesdataene til MyReserve-hjemmebatteriet og ladestasjonen.SOLARWATT EnergyManager styrer alle energistrømmer i husstanden din og kontrollerer automatisk viktige elektriske apparater, slik at de drives av gratis, egenprodusert solenergi og gir bekymringsfri bekvemmelighet.

Betjeningen er fra SOLARWATT energiportal. Du kan velge å kontrollere enheter manuelt, tidsstyrt eller soloptimalisert. Etter at du har gjort innstillingene, trenger du i utgangspunktet ikke gjøre noe mer. EnergyManager overvåker energihusholdningen din og administrerer den etter dine ønsker. På denne måten har du full kontroll over distribusjonen av solenergi i hjemmet ditt fra en sentral plattform. Varmepumper, ladestasjoner, fyrtanker og store energiforbrukere kan enkelt integreres.

Vil du ha innsikt og kontroll over en enhet? Bare legg til en smart måler og innenfor Energiportalen, så ser du nøyaktig når hvor mye strøm som brukes, og du kan bestemme når enheten slås på og av.Ved å kombinere MyReserve hjemmebatteri med EnergyManager, kan batteriet spille den optimale rollen i din oppfylle som lagringsmedium.

Den smarte kontrollen fra EnergyManager sørger for at selvforbruket av solenergi optimaliseres, og det kreves da en minimum batterikapasitet for å utnytte solenergien maksimalt.

EnergyManager kan også bruke værmeldingene til å bestemme når til hvilket nivå hjemmebatteriet må fylles. På denne måten kan du også bruke maksimal mengde solenergi på en overskyet dag.Solenergisystemet ditt er også fremtidssikkert og hjemmet ditt er "bærekraftig". Med fremtidige investeringer i for eksempel et ladesystem for en elbil eller en varmepumpe, kan du enkelt legge dette til din integrerte energihusholdning.EnergyManager gjør det mulig for installatøren å tilby ekstern støtte. Installatøren kan også gi deg råd om hvordan du kan oppnå en fremtidsrettet energiforsyning og gjøre hjemmet ditt mer bærekraftig, fokusert på din personlige situasjon.


Ved å bruke EnergyManager kjøper du så lite strøm som mulig fra din energileverandør. Dette betyr også maksimal sikkerhet om strømprisen din! Prisen for solenergien du bruker selv er tross alt fast. Med solpaneler av glassglass fra SOLARWATT betyr dette en garantert fast strømpris i minst 30 år!


På grunn av denne fulle kontrollen over energiforbruket, kjøper du så lite strøm som mulig fra din energileverandør! EnergyManager fungerer også helt uavhengig, uavhengig av din energileverandør eller andre parter. Du betaler ikke et abonnement for å bruke alle funksjonene som tilbys av EnergyManager. Du er helt uavhengig!


Installasjon av installatør i måleskapet. Uavhengig av målertype, egnet for både smarte målere og tradisjonelle analoge målere. EnergyManager kan derfor brukes i ethvert meterskap og er ikke bundet til en energileverandør. Hvis du bytter til en energileverandør, har dette ingen konsekvenser for systemet og dataene dine.

Hvordan virker det?

Installasjon og igangkjøring

En sertifisert partner for SOLARWATT vil installere energiledelsessystemet og koble det til alle større energiforbrukere og andre (bærekraftige) strømforbrukere, for eksempel en varmepumpe, kjeletank, ladestasjon eller SOLARWATT MyReserve hjemmebatteri.

The EnergyManager kan brukes i et hvilket som helst målerskap og kan fungere uavhengig av type meter. Passer både til en smartmåler og en tradisjonell analog måler (ferrarimåler).

Du har ansvaret for energien din

Du kan deretter enkelt angi i SOLARWATT Energy Portal når, under hvilke forhold, hvilket utstyr som leveres med solenergi. Når slår de på og når de er av? Du kan umiddelbart utøve full kontroll over for eksempel utstyret ditt etter eget skjønn.

Du kan også enkelt legge til smarte plugger til energigusere, slik at du kan se nøyaktig i Energiportalen når og hvor mye strøm som forbrukes av enheten, og du har full kontroll over når og under hvilke forhold enheten har lov til å forbruke energi. På denne måten kan du sikre at oppvaskmaskinen eller vaskemaskinen din kjører 100% på solenergi!

Vil du ha enda mindre strøm fra nettet? La så din SOLARWATT-forhandler legge til et MyReserve hjemmebatteri til solenergisystemet ditt. På denne måten kan du bruke solenergien du har igjen om dagen, om kvelden for å se på TV eller for eksempel tenne hjemme.

Du trenger ikke gjøre noe

Etter at du har angitt hvordan du vil at systemet skal fungere, tar EnergyManager full kontroll over energihusholdningen din, basert på dine ønsker. Selvlæringsprogramvaren tar også hensyn til din atferd og værmeldinger. Det kan for eksempel sikres at SOLARWATT MyReserve hjemmebatteri alltid er ladet til riktig nivå.

Bereken je besparing

Ved å fortsette godtar du bruken av informasjonskapsler. Mer informasjon.

Ved å fortsette på dette nettstedet godtar du automatisk plassering av informasjonskapsler. Mer informasjon om hva informasjonskapsler er og hvordan vi bruker informasjonskapsler? Klikk deretter her.

Skru av