Forbrukerforeningsrevisjon

En god måte å sjekke produsentens kvalitet på er fabrikkinspeksjoner. Forbrukerforeningen utførte inspeksjoner i den tyske SOLARWATT-fabrikken. Resultatene har vært positive gang på gang. Våre solcellepaneler skiller seg ut og er de eneste i markedet med et omfattende all-risk forsikring og garantier. Våre Glass -glass solpaneler tilbyr 30 års produkt- og ytelsesgaranti , har ingen sjanse for fuktinntrengning, leverer 25% mer kWh, har 33% lengre levetid og er 100% PID-fri. PID er et fenomen som kan oppstå i et solcellepanel, der noe av den elektriske ladningen slipper ut av panelet og etterlater mindre ladning i panelet. Dette reduserer panelets spenning og dermed kraften. PID står for "potensiell indusert nedbrytning" med andre ord: redusert effekt på grunn av potensiell forskjell.

Consumentenbond tester solcellepanelene på:

  • Kontrollere komponentene og koble cellene;
  • Kombinasjon av de forskjellige komponentene;
  • Etterbehandling av panelet;
  • Og en kvalitetskontroll på det utstedte panelet.

Totalt fjorten produsenter av solcellepaneler samarbeidet fullt og transparent i studien.

Garanti og forsikring

Glass- glass solcellepanel: 30 års all-in-garanti på produkt og ytelse, samt gratis 5-års risikoforsikring.

Med mange solcellepaneler reduseres avkastningen betydelig over tid og absolutt etter ti år. Med SOLARWATT solcellepaneler i glassglass forblir effektiviteten høy også etter ti år. SOLARWATT tilbyr til og med de beste garantiene i verden. Les mer...

Testing av solcellepaneler

Hva er de beste solcellepanelene? Er det noen tester som viser kvaliteten?

Solcellepaneler kan testes før, under og etter produksjon. Disse testene gir en indikasjon på levetid og ytelse. Til dags dato er det svært få uavhengige forbrukerrapporter og tester på kvaliteten eller påliteligheten til solcellepaneler (på lang sikt). Dette gjør kjøp av solcellepaneler til en risikabel og kostbar investering. Selv om et solcellepanel ser bra ut ved første øyekast, kan det ha små feil i laminatet eller loddet, som kan gi mikrosprekker over tid. Eller til og med overopphetes. Dette medfører dyre reparasjoner, og i verste fall kan full utskifting være nødvendig.

Download de SOLARWATT testen brochure!

Maksimum score CLEAR-test

SOLARWATT er testet best av blant andre tyske Stiftung Warentest. I følge en rapport fra tyske Stiftung Warentest er fabrikken den best reviderte og solcellepanelene fra SOLARWATT og rangert best i en studie av EU-prosjektet CLEAR. Med CLEAR-prosjektet ønsker EU-kommisjonen å hjelpe sluttkundene med å ta de riktige beslutningene med hensyn til desentralisert energiforsyning! Les mer.

SOLARWATT is TOPBRAND PV 2017German Design Award 2016 voor SOLARWATTCLEAR test SOLARWATTSOLARWATT EES Award Winner 2017

Se flere priser »

Sammenlign solcellepaneler

Høy effekt (Wp) betyr ikke høyt utbytte (kWh)!

At en bil kan nå 200 km / t betyr ikke at du også har kjørt 200 km etter en time. Ulike omstendigheter er årsaken til at maksimum ytelse, sjelden (om noen gang) blir nådd. Forskjellige forhold gjør at solcellepanelene sjelden når sin fulle kapasitet, som vinkel, orientering mot solen og kvaliteten på produktet.

To solcellepaneler på 280 Wp kan produsere forskjellige mengder kWh. Det ene solcellepanelet er bedre enn det andre. Hvorfor det?

Det er derfor ikke nok å sammenligne pris på to solcellepaneler på 280 Wp. Dersom ett solcellepanel på 280 Wp produserer mer energi (kWh) enn et annet solcellepanel, så er dette panelet mer lønnsomt enn det andre. Grunnen kan være ulik kvalitet på komponenter, materialer og konstruksjonen av panelet i sin helhet. Dette kan medføre at panelene har ulik produksjon over tid. Riktig valg av solcellepanel har således stor betydning for lønnsomhetet på din investering.

 

Effektiv avkastning

Hva er forholdet mellom flash-testen (Wp) og det effektive utbyttet (kWh)?

  • På solfylte dager kan et solcellepanel lett bli varmere enn 25 ° C. Varme reduserer ytelsen til panelet.
  • Noen solcellepaneler brytes ned mye raskere over tid enn andre solcellepaneler.
  • Noen solcellepaneler gjør det mye bedre med diffust lys.

De effektive utbyttene som installasjonen vil oppnå på lang sikt, avhenger av mange flere faktorer. Så det du vil vite er faktisk: hvor mye energi (kWh) genererer et bestemt solcellepanel? Effekten (uttrykt i Wp) er en start, kvaliteten på solcellepanelet er et uunnværlig andre trinn for å oppnå utbyttet (kWh).

Konsepter og begreper

Forklaring av begreper.

Wp står for "Watt peak". Watt Peak er toppeffekten til et solcellepanel målt ved Standard Test Condition (STC). Ved STC måles panelets watt ved lysstråling på 1000 Watt per m2 og en temperatur på 25 grader Celsius. På denne måten kan en sammenligne ytelsen på paneler.

Enhetens energi; kWp står for "Kilowatt peak", benyttes når vi snakker om installert effekt. Dette er ikke det samme som du kan forvente i kWh. 1 kWp = 1000 Wp. kWh står for "kilowattimer".
1 kWh = 1000 Wh. 1 kWh tilsvarer en effekt på 1000 Watt eller 1 kW, levert eller brukt i løpet av en time.

KWp = installert effekt, kWh= kilowattimer som anlegget produserer, kWh /året = forventet strømproduksjon av anlegget i året. Sistnevnte er ofte det som er viktigst for deg som kunde.

Solcellepaneler i glassglass

Glass-glass Solpanelene fra SOLARWATT er motstandsdyktige mot de mest ekstreme værforholdene.

For noen år siden ble Sørøst-Brabant truffet av en enorm haglbyge, der haglet var på størrelse med tennisballer. For den nederlandske solenergisektoren var dette første gangen de ble eksponert for skade på solcellepaneler, som var forårsaket av ekstremt store hagl. Resultat av stormen var skader som utgjorde 1 milliard euro.

Det er bemerkelsesverdig at ett bestemt solcellepanel har lidd mye mindre av hagl; solpanel av glass-glass. Foruten ingen synlig skade på dette panelet, viste en elektroluminescens test at solcellepanelene ikke var skadet. Mens andre vanlige solpaneler av glassfolie ble ødelagt.

Klikk her for mer informasjon om glasspanel solcellepaneler og haglpåvirkning

Bereken je besparing

Ved å fortsette godtar du bruken av informasjonskapsler. Mer informasjon.

Ved å fortsette på dette nettstedet godtar du automatisk plassering av informasjonskapsler. Mer informasjon om hva informasjonskapsler er og hvordan vi bruker informasjonskapsler? Klikk deretter her.

Skru av