Det som ble født i 1993 som visjonen til tre pionerer innen solenergi, er i dag den ledende tyske produsenten av solenergisystemer, den europeiske markedslederen innen glass-glass solcellepaneler og en av verdens største leverandører av strømlagring. Mer enn 300 mennesker over hele verden jobber med din energifremtid.

Foruten det Tyske hovedkotoret in Dresden har vi også datterselskaper i Nederland Australia, Frankrike, Storbritania, Italia og Spania. Installatører og sluttbrukere i mer enn 50 land over hele verden er overbevist om den utmerkede kvaliteten på våre SOLARWATT-produkter.

Siden 2013 har Stefan Quandt eid majoriteten av aksjene (for tiden nesten 100%) i selskapet. Ledelsen i SOLARWATT GmbH består av Detlef Neuhaus (administrerende direktør) og Carsten Bovenschen (CFO). Ledelsen i SOLARWATT Benelux består av Michiel van Schalkwijk og Erik de Leeuw.

Dresdens hovedkvarter

Hoofdkantoor SOLARWATT dresden

Våre 3 pilarer - energifremtiden

Vår uttalelse er vårt oppdrag "makt til folket". Som den eneste tyske solenergisystemleverandøren leverer vi alle viktige komponenter for energiautonomi, og alt dette av topp kvalitet. Med målrettet forskning og utvikling. For en grønnere fremtid. Ved å kombinere våre kjernekompetanser innen energiproduksjon, solenergi, energiledelse og solenergilagring, får du et komplett system med maksimal levetid, maksimal effektivitet og maksimal sikkerhet.

Innovative produkter av høy kvalitet

Allerede i 1998 introduserte vi glass og glassteknologi som en ny standard for solcellepaneler. Disse solcellepanelene er preget av sin lange levetid, ekstreme robusthet og høye effektivitet. Tiår med erfaring og de mest moderne produksjonsstandardene sørger for topp kvalitet i strømproduksjon.

Vår intelligente EnergyManager optimaliserer bruken av solenergisystemet ditt fra taket. EnergyManager måler, bytter og visualiserer alle aspekter av installasjonen av solcellepanelet og elektriske apparater i husholdningen.

Hjemmebatterier gir omfattende selvforsyning med solenergi. Solenergi som genereres om dagen er tilgjengelig om kvelden og om natten. I 2015 utviklet vi MyReserve, det mest økonomiske og trygge energilagringssystemet som revolusjonerte markedet på den tiden. I 2016 ble e-Wolf-batterispesialistene i Frechen integrert i SOLARWATT-gruppen. Lagringsekspertene som jobber der, har fått erfaring i Formel 1 med effektiv lading og utlading av batteriminner. Resultatet er energilagring av overlegen klasse. Ikke bare økologisk forsvarlig, men også økonomisk verdifull.

Til tross for den kontinuerlige utvidelsen av produktporteføljen, holder selskapet seg tro mot sine prinsipper: alle produktene er produsert i Tyskland og er av høyeste kvalitet.

Viktige fakta

  • Grunnlagt: 1993 som SOLARWATT Solar-Systeme GmbH
  • Hovedkvarter: Maria-Reichen-Straße 2a, 01109 Dresden
    Nederlandsk kontor: Het Eek 7, Tiel
  • Steder: Tyskland (hovedkvarter Dresden, Frechen), Nederland (Belgia og Luxembourg), Frankrike, Australia, Italia, Spania, Frankrike og Frankrike
  • Ansatte: internasjonale ca. 400
  • Styremedlemmer: Detlef Neuhaus (administrerende direktør), Carsten Bovenschen (finansdirektør)
  • Styret: Dr. Johannes Fritz (styreleder), Stefan Quandt, Hans-Peter Villis, Felix Ackermann
  • Eierstruktur: Stefan Quandt (BMW) Hovedaksjonær siden 2013

Power to the People

Bereken je besparing

Ved å fortsette godtar du bruken av informasjonskapsler. Mer informasjon.

Ved å fortsette på dette nettstedet godtar du automatisk plassering av informasjonskapsler. Mer informasjon om hva informasjonskapsler er og hvordan vi bruker informasjonskapsler? Klikk deretter her.

Skru av