Energiovergangen er den største utfordringen i menneskets historie. I løpet av de neste tiårene må vi lære mer om (og utnytte mer) alternative energikilder. Solenergisystemer er uunnværlige for å redusere CO2-utslipp fra kulltiden og atomtiden.

Imidlertid må strømforsyningen vår snus helt. Alle kan spare på verdifull nettkraft med en lønnsom installasjon av solenergi og dermed bidra til suksessen med energiovergangen. Hvis det er mulig å drastisk redusere jordens CO2-utslipp i løpet av få år, vil vi ikke bare beskytte miljøet vårt, men også hvordan vi lever nå med alle fordelene ved teknologisk prestasjon.

Takket være vår innovative teknologi for strømlagring er det nå mulig å være selvforsynt med miljøvennlig solenergi. Takket være intelligent programvare og rask respons fra hjemmebatterier, kan energinøytralitet opptil 80% oppnås.

SOLARWATT er forpliktet til miljøet. For å generere så mye grønn kraft som mulig gjennom hele livssyklusen til solcellepaneler og energilagringssystemer, blir selv de minste prosessene i produksjonen analysert og optimalisert gjentatte ganger. Til slutt kommer dette miljøet vårt til gode.

SOLARWATT kenmerken


Vi overvåker hele produksjonsprosessen for å sikre at produksjonen er så effektiv og lavutslipp som mulig. SOLARWATT har en stor fordel med to av sine egne tyske produksjonsanlegg i Dresden og Frechen. Mange leverandører kommer også fra Tyskland. Ved å gjøre dette sørger vi for at de er så nær regionen som mulig. Dette forbedrer CO2-balansen betydelig under produksjonsprosessen. Bare battericellene og silisiumsolcellene må importeres fra Asia, slik det er vanlig i den lokale solindustrien, da det ikke er tilstrekkelige produksjonsanlegg i Tyskland.


Våre produkter leveres over hele verden. Derfor tilstreber vi en lavest mulig CO2-politikk. Et eksempel på dette er reduksjonen i størrelsen på nye MyReserve. Med store besparelser i pakkestørrelse kan vi legge opptil syv ganger mengden i containere. Dette reduserer CO2-balansen sterkt - og ikke bare på vei fra Frechen til Hamburg med lastebil, men også på havgående skip til Australia.


Den enkleste måten å gjøre mer for miljøet på er å sikre lengst mulig levetid for produktene våre. Vi garanterer 30 år for sol- og glasspaneler fordi vi er overbevist om kvaliteten. Dette er vanligvis bare 20 år. Våre solcellepaneler gir en positiv energibalanse etter ca 2,5 år, og med hjemmelagring er dette allerede etter mindre enn to år. Alt som skal tilføres de neste tiårene er et pluss for miljøet.


SOLARWATT tar hensyn til reparasjonsvennlighet og den fremtidige levedyktigheten til produktene. Systemene er designet 'åpne' og gjør det mulig å utvide senere med ekstra alternative energikilder som vindenergi og biogass.


Vi garanterer optimale resirkuleringsalternativer for alle våre produkter. Dette inkluderer også ideell demontering for senere materialskille. For å sikre dette foretrekkes boltteknologi i stedet for sveising. Verdifulle ressurser vil heller aldri bli kastet bort.

Bereken je besparing

Ved å fortsette godtar du bruken av informasjonskapsler. Mer informasjon.

Ved å fortsette på dette nettstedet godtar du automatisk plassering av informasjonskapsler. Mer informasjon om hva informasjonskapsler er og hvordan vi bruker informasjonskapsler? Klikk deretter her.

Skru av