Hoofdkantoor Dresden

SOLARWATT ble grunnlagt i 1993 og er en av verdens største leverandører av solenergisystemer med mer enn 400 ansatte. Den høyeste kvaliteten "Made in Germany".

Vi er en pioner innen solcelleindustrien. Målet vårt er å gjøre deg i stand til å være selvforsynt med solenergi. Våre kjernekompetanser er basert på de tre søylene: energieopvekking, energiledelse og energilagring. For eksempel utvikler vi komplette PV-systemløsninger som lar deg generere og bruke din egen strøm på en ren og økonomisk måte. Du får kontroll over energibalansen din og blir mer uavhengig av strømleverandører.

Vi uttrykker vår visjon med slagordet "Power to the People". Bare SOLARWATT tilbyr deg en skreddersydd totalløsning for din personlige energilagring. Vi tilbyr solpaneler av høy kvalitet, smart energistyring og energilagring fra en enkelt kilde. Alle produktene ble utviklet av SOLARWATT ingeniører og produsert i Duitsland.

Takket være vårt kontinuerlige fokus på nyskapende teknologier og topp kvalitet, lykkes vi bærekraftig som systemleverandør i det voksende solenergimarkedet. Og alt dette i miljøets interesse.

Derfor SOLARWATT

De 7 grunneneTil tross for økende internasjonal involvering er alle produktene 'Made in Germany' og oppfyller de høyeste kvalitetsstandarder.


Vi streber etter å utvikle produkter som tilfredsstiller kundenes behov. Ved å gjøre dette legger vi stor vekt på å innlemme fremtidig utvikling og dermed gjøre innovasjon bærekraftig.


En grunnleggende byggestein i vår solide forretningsstrategi er et bærekraftig samarbeidsforhold med kunder og installatører.


Vi utvikler produkter for ulike bruksområder innen husholdnings- og energiforsyning - alltid med tanke på dine behov.


Som en pioner innen solenergiindustrien kan vi se tilbake på mer enn 20 års erfaring med produksjon av solcellepaneler.


Fremtiden for energi er desentralisert: elektrisitet genereres og lagres der det trengs - hjemme hos deg! Dette sparer råvarer, utslipp og gjør deg samtidig mindre avhengig av dyr strøm. Dette er vår visjon om en miljøvennlig energiforsyning. Det er en stor utfordring å redusere CO2-utslipp fra energiproduksjon drastisk. Men med produktene våre kan alle bidra til å nå dette målet og generere så mye grønn strøm som mulig.


Vi har de mest moderne teknologiene, den mest moderne produksjonsfabrikken i Europa. Under produksjon blir selv de minste prosessene analysert og optimalisert gjentatte ganger med hensyn til energibalansen. Til slutt kommer dette miljøet vårt til gode.

Mer enn 25 års pålitelighet

I mer enn to tiår har navnet SOLARWATT stått for kvalitet, pålitelighet og holdbarhet i solenergiindustrien. Vi har en stabil og langsiktig orientert eierstruktur. Stefan Quandt, som har vært en storaksjonær siden tidlig i 2013, har vært tilknyttet selskapet siden 1998. Andre aksjonærer er styremedlemmer Detlef Neuhaus (administrerende direktør) og Carsten Bovenschen (finansdirektør).

Bereken je besparing

Ved å fortsette godtar du bruken av informasjonskapsler. Mer informasjon.

Ved å fortsette på dette nettstedet godtar du automatisk plassering av informasjonskapsler. Mer informasjon om hva informasjonskapsler er og hvordan vi bruker informasjonskapsler? Klikk deretter her.

Skru av