SOLARWATT innovatie

SOLARWATT kjøper e-Wolf

Solenergipioneren og innovasjonslederen SOLARWATT har overtatt elbil- og lagringsspesialisten e-Wolf fra Frechen. Den konsentrerte gruppen ekspertmedarbeidere vil bli overført til den nyetablerte forskningsenheten SOLARWATT INNOVATION. I fremtiden vil de ansatte ved e-Wolf Center i Köln samarbeide med et team av SOLARWATT-eksperter om videreutvikling av innovative og banebrytende lagringssystemer. E-Wolf Center i Köln kombinerer den høyeste ekspertisen innen elektromobilitet med en unik verden av kunnskap og erfaring. I tillegg til utstillingsområder, monterings- og serviceområder, huser ekspertisesenteret også NRW-representasjonen til Federal Association for Electromobility (BEM). SOLARWATT GmbH har vært en pioner innen solenergi siden grunnleggelsen i 1993. Med jevnlig fokus på glassglass solcellepaneler og utviklingen av MyReserve, er den første økonomiske energilagringsenheten til SOLARWATT-kunder godt rustet for dagens etterspørsel og fremtidig utvikling. SOLARWATT INNOVATION GmbH tar sikte på å utvide sin ledende posisjon innen kunnskap og teknologi i henhold til denne tradisjonen. Samarbeidet mellom profesjonelle hos SOLARWATT og ekspertene på e-Wolf vil resultere i kontinuerlig optimalisering av teknologien i våre lagringssystemer og batterier.

Tidligere hadde e-Wolf igjen og igjen påtatt seg oppgaven med å gjenoppfinne mobilitet, spesielt elektromobilitet. Resultatet var et mangfold av innovative og innovative elektriske kjøretøyer som alltid kombinerer maksimal sikkerhet og pålitelighet - enten Alpha Race elektriske sportsbiler, Delta Fleet elektriske flåte eller Omega Cargo elektriske transportører.

Alle elektriske kjøretøyer hadde sitt eget bruksområde. Med sin unike kjøredynamikk, var Alpha-Race spesielt egnet for vei og bane og tillot racing uten støy eller utslipp. Fleet-serien e-biler ga løsninger for alle behov. I tillegg til aspektet med større økonomisk effektivitet, ga de også høy grad av fleksibilitet. De elektriske flåtene til e-Wolf kunne også trenge inn i følsomme områder som indre haller, bygninger og naturreservater. Fra små til 3,5 tonn lastebiler tilbød e-Wolf også elektriske biler. Høy pålitelighet og fleksible bruksmuligheter gjorde de elektriske kjøretøyene i Cargo-serien til en verdifull investering for bruk i arbeid og transport, for eksempel i fabrikktrafikk.

Felles for alle e-Wolf-elektriske kjøretøyer var hjertet - den elektriske stasjonen med keramisk Li-batteriteknologi. Dette er en spesiell kombinasjon av keramiske materialer - ioneledere med høy molekylvekt gir battericellene gode egenskaper og sikrer den nyeste generasjonen av eMobilitet. Intelligent Energy Storage System (IESS) er basert på denne teknologien. Enten det gjelder elektriske sportsbiler, arbeids-, transport- eller flåtebiler; de utmerker seg alle med enorm effektivitet og et enormt utvalg, som har lagt grunnlaget for IESS.

IESS er spesielt egnet for bruk i kombinasjon med fornybare energikilder som solenergisystemer. Bare ved å koble til et lagringssystem kan den genererte solenergien brukes i henhold til dine egne krav.

Gratis lagring av solenergi

Solenergisystemer genererer mest energi i solrike perioder. Denne energien må forbrukes umiddelbart eller mates inn i det offentlige nettet. Når det knapt er sollys, for eksempel i dårlig vær eller om natten, blir det generert lite eller ingen solenergi, noe som betyr at dyr strøm må kjøpes på strømnettet. Med et strømlagringssystem som SOLARWATT hjemmebatteri, MyReserve, kan strøm fra solenergianlegget lagres og gjøres tilgjengelig umiddelbart når det virkelig er behov for det. Dette i stedet for å måtte kjøpe dyr strøm fra et energiforsyningsselskap. På denne måten kan det daglige strømbehovet, som er spesielt høyt om morgenen og kvelden, dekkes med fri energi fra solen!

Den kontinuerlige jakten på kvalitet

Konsepter som kvalitet, innovasjon, pålitelighet og sikkerhet, men også den konsekvente forfølgelsen av visjonen om ikke å se produkter og løsninger som separate komponenter, men alltid som et komplett system for størst mulig fordel for kunden, er grunnleggende elementer i SOLARWATT INNOVATIONs oppgaveerklæring - den nyeste teknologien og produktstandardene kan allerede brukes. Dette målet er implementert den SOLARWATT MyReserve og solcellepanelene med glass i glass med høy effekt og vil vedlikeholdes konsekvent i fremtiden.

Bereken je besparing

Ved å fortsette godtar du bruken av informasjonskapsler. Mer informasjon.

Ved å fortsette på dette nettstedet godtar du automatisk plassering av informasjonskapsler. Mer informasjon om hva informasjonskapsler er og hvordan vi bruker informasjonskapsler? Klikk deretter her.

Skru av