Kjøpe glassfolie solpaneler?

I tillegg til solcellepaneler av glass-glass, har SOLARWATT også glass-folie solcellepaneler i sitt produktspekter under navnet ECO. Solcellepanelene fra ECO-serien har et utmerket forhold mellom pris og kvalitet og er preget av en optimal tilbakebetalingsperiode. Disse solcellepanelene velges hvis kjøpesummen må være så lav som mulig, og du fortsatt vil investere i solcellepaneler.

SOLARWATT ECO solcellepaneler finnes i to typer: ECO 60M Style og ECO120M. ECO 60M Style utmerker seg hovedsakelig på grunn av sitt vakre utseende. De helt svarte solcellene er beskyttet på fronten av herdet solglass med et antireflekslag, og av en gjennomsiktig bakfilm av høy kvalitet på baksiden. På grunn av den gjennomsiktige bakfilmen danner de installerte solcellepanelene en jevn svart overflate, som smelter i bakgrunnen.

SOLARWATT ECO 120M utmerker seg ved optimal ytelse. Ved å bruke “halvkuttede solceller” genereres mindre varme i solcellen, slik at tapet minimeres. Den hvite bakfilmen sørger for mer refleksjon av sollys på solcellen, noe som også fordeler kraften til solcellepanelet.

Synes du det er viktig at solcellepanelene dine oppnår den høyeste avkastningen på investeringen din og dermed gir de høyeste besparelsene? Velg deretter SOLARWATT solcellepanel i glass glass.

Hva er forskjellen mellom glasspanel og solfolie?

Hva er forskjellen mellom glass-glass og glass-folie solcellepaneler fra SOLARWATT. I denne videoen forklarer vi det enkelt!

 

Bereken je besparing

Ved å fortsette godtar du bruken av informasjonskapsler. Mer informasjon.

Ved å fortsette på dette nettstedet godtar du automatisk plassering av informasjonskapsler. Mer informasjon om hva informasjonskapsler er og hvordan vi bruker informasjonskapsler? Klikk deretter her.

Skru av